Autohuoltaja.fi blogi: Sopivimman korjaamon valinta Autohuoltaja.fi-palvelussa

Sopivimman korjaamon valinta Autohuoltaja.fi-palvelussa


21.10.2014

Kun asiakas päättää kuka saa kurkata konepellin alle tai päivittää ohjelmistot, kyse ei ole vain rahasta. Huollon hinnan lisäksi päätökseen vaikuttavat myös muut tekijät, erityisesti auton merkki ja huoltokorjaamon luotettavuus.

Autoilijoilla on merkkiliikkeiden ohella runsaasti muita varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta näiden haasteena on edelleenkin laatutason nosto, niin että asiakas saa hyvää huoltoa kaupungista ja korjaamosta riippumatta. Erityisesti erikoisemmat huoltotyöt ovat omiaan kertomaan siitä, ovatko korjaamoiden huolto-ohjelmat kunnossa. Olemme valinneet Autohuoltajaan vain luotettavia ja asiansa osaavia korjaamoja, olipa oven pielessä merkkiliikkeen tunnus tai sitten ei. Tätä tukee erityisesti huoltomoarvioinnit, joiden keskiarvo viime mittauskaudellamme oli 4,5 / 5.

Osaaminen ja työn jälki suurennuslasin alla

Merkkikorjaamoja koskevat valmistajien taholta tiukat laatuvaatimukset. Asiakas ei välttämättä tiedosta, miten paljon on investoitu tiloihin ja tekniikkaan. Myös toiminnalliset kriteerit ovat tarkkoja, erityisesti premium-brändien kohdalla. On pakollista koulutusta niin työn vastaanotolle ja työnjohdolle kuin mekaanikoillekin. Valmistaja tekee pistokokeita ja tarkkailee mm. uusintakorjauksien määrää, haastattelee asiakkaita puhelimitse ja selvittää prosessien noudattamista.

Tämän kaikenhan ainakin pitäisi johtaa huomattavan korkeaan laatutasoon ja asiakastyytyväisyyteen – ja luoda asiakkaalle vahva luottamus valtuutettua merkkiliikettä kohtaan.

Luottamus on ansaittava

Autohuoltaja antaa sekä merkillisille että merkittömille korjaamoille tasapuolisen kanavan markkinoida palvelujaan. Autohuoltajan kautta löydät autollesi ammattitaitoisen ja luotettavan korjaamon, jonka laatuun voit luottaa.Autohuoltaja.fi-sivustolla valtuutetun merkkiliikkeen kohdalla näkyy merkintä valtuutuksesta, ja tämän lisäksi tiettyihin merkkeihin erikoistuneet ilman merkkivaltuutusta toimivat korjaamot ilmoittavat erikoistumisestaan. Olemme havainneet, että autonsa huollattaneiden arvostelut ja palautteet huollosta kiinnostavat kuluttajia ja ovat hinnan lisäksi tärkeä valintaperuste. Autohuoltaja.fi-palvelussa voit lukea, mitä muilla aiemmin korjaamolla käyneillä oli sanottavaa korjaamon työstä ja palvelusta.

Hintamielikuva

Tarkastellaanpa vielä hinta-asiaa. Monesti merkkikorjaamon hintamielikuva ei asiakkaan päässä ole halvimmillaan. Kuitenkin tosielämässä merkkikorjaamot eivät suinkaan ole aina heikoilla hintavertailuissa. Tuntiveloitus voi olla korkeampi, mutta merkkihuolto noudattaa valmistajan tiukkoja ohjeaikoja – valtuutetun verkoston ulkopuolista toimijaa nämä eivät sido. Tämän vuoksi kannattaakin vertailla kokonaishintaa.


Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike