Jarrupalojen vaihto ja muut jarrutyöt

Jarrupalojen vaihto ja muut jarrutyöt

Auton on pysähdyttävä oikein ja mahdollisimman nopeasti kaikissa tilanteissa. Auton jarrujen kunnosta huolehtiminen ja jarrujen säännöllinen huoltaminen on autoilijalle kirjaimellisesti elintärkeää.

Heikko jarruteho voi johtua monesta asiasta. Tyypillisesti syynä ovat kuluneet jarrupalat, jarrujärjestelmän vuoto, jarrunesteen väärä määrä, jarrulevyjen vääntyminen tai jarrulevyjen liiallinen kuluminen. Samalla voivat auton jarrut puoltaa tai aiheuttaa muita vaaratilanteita. Jarrujen huollon tarpeesta voi kertoa myös tahmaava käsijarru tai jarrujen kitinä. Jarruhuollot on turvallisuutesi takaamiseksi syytä teettää ajoissa, ammattimaisen korjaamon käsissä.

Autohuoltaja.fi auttaa sinua löytämään alueesi parhaan tarjouksen lukuisia korjaamoja kilpailuttamalla. Tarjoamme kolme tarjousta, joista ilman sitoumusta valitset itsellesi parhaiten sopivan. Jarruhuolloissa, jarrupalojen tai jarrulevyjen vaihdoissa saatat kilpailuttamalla säästää satoja euroja. Kaupan päälle varmistuu, että autosi pysähtyy hätätilanteessakin oikein niin talvipakkasilla kuin kesän sateissakin.

Jarrupalat

Katso myös hintoja: Jarrupalat tai Jarrulevyt

Jätä tarjouspyyntö autosi huollosta


Jätä uusi tarjouspyyntö tästä
Autohuoltaja.fi-palvelun kautta kolme ilmaista tarjousta autosi jarrujen korjauksesta ja huollosta!

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike