Rekisteröidy palveluun huoltoliikkeenä

Huoltamon tiedot

Liikkeen sijainti

Rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi hyväksyt käyttöehdot.


Huoltoliikkeet


Rekisteröidäksenne huoltoliikkeen palvelun käyttäjäksi tarvitaan ensin huoltamon nimi ja Y-tunnus. Y-tunnus on yksilöllinen palvelussa toimiville yrityksille, samaa Y-tunnusta käyttäen voi rekisteröidä siis vain yhden huoltoliikkeen. Jos huoltoliikkeen tunnukset ovat unohtuneet, pääsee ne uusimaan tästä.

Tarjouspyyntöjen käsittelyä varten tarvitsemme myös liikkeessä ajanvarauksia ja tarjouksia käsittelevän henkilön nimen ja puhelinnumeron.

Sähköpostiosoite ja salasana toimivat rekisteröitymisen jälkeen kirjautumistietoina. Autohuoltaja.fi lähettää annettuun sähköpostiosoitteeseen myös ilmoituksia uusista tarjouspyynnöistä ja hyväksytyistä tarjouksista. Roskapostia emme lähetä.

Viimeiseksi tarvitaan liikkeen käyntiosoite. Osoitteen perusteella määritämme liikkeen sijainnin asiakkaasta sekä ohjaamme asiakkaan oikeaan paikkaan. Jos liikkeen toimisto ja varsinainen huoltopaikka ovat eri paikoissa, osoitekenttään täytyy syöttää huoltopaikan osoite.

Muita tietoja, kuten liikkeen erikoisaloja, merkkivaltuutuksia, logoja ja markkinointitekstejä on mahdollista syöttää palveluun rekisteröitymisen jälkeen.

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike