Vaihteiston huolto

Vaihteiston huolto

Auton vaihteiston tärkein työ on välittää moottorin tuottama voima renkaille. Oikein toimiva käsivaihteisto on helppo käyttää, ja kytkin toimii jämäkästi mutta helposti. Jos auton kytkin tuntuu laahaavan, vaatii paljon voimaa alas painamiseen tai vaihteisto rutisee vaihdettaessa, vaihteiston osissa on korjattavaa. Automaattivaihteiston puolestaan tulee vaihtaa pehmeästi ja oikealla kierrosalueella. Jos vaihteisto toimii töksähdellen, auton kierrokset pysyvät ajossa korkealla tai jokin automaattivaihteiston ominaisuuksista ei toimi, tulee vaihteistoa huoltaa vaihteistoöljyjä vaihtamalla tai korvaamalla rikkoutunut osa.

Vaihteistojen huolloissa, olipa kyse sitten vaihteistoöljyn vaihtamisesta tai koko vaihdelaatikon uusimisesta, on eroavaisuuksia. Parasta vastinetta rahalle saat kilpailuttamalla vaihteistotyöt alueesi luotettavilla ja ammattitaitoisilla huoltoliikkeillä.

Autohuoltaja.fi tarjoaa ilmaiseksi käyttöösi kolme tarjousta alueesi ammattitaitoisimmilta ja luotettavimmilta huoltoliikkeiltä. Samalla pääset lukemaan muiden käyttäjien arvosteluja huoltoliikkeen ammattitaidosta ja asiakaspalvelusta. Näin saat parhaan hinnan ohella myös mielenrauhan työn laadusta ja hinnoittelun läpinäkyvyydestä.

Jätä tarjouspyyntö autosi huollosta


Jätä uusi tarjouspyyntö tästä
Autohuoltaja.fi-palvelun kautta kolme ilmaista tarjousta autosi vaihteiston huollosta!

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike