Autohuoltaja.fi Blogi

Tuulilasin korjaus vs. vaihto?


22.10.2018

Tuulilasin vaihto vai korjaus? Katso parhaat vinkit.

Lue lisää...

Renkaiden vaihto - Mistä edullisesti?


07.03.2018

Renkaiden vaihto - Mistä edullisesti? Vertaile renkaiden vaihto

Lue lisää...

Löydä Autokorjaamo AutoJerrystä


08.01.2018

Autohuoltaja.fi tekee nyt yhteistyötä AutoJerryn kanssa. Löydä alueesi sopivin autokorjaamo helpommin.

Lue lisää...

Yhdeksän kannattavaa syytä huollattaa auto säännöllisesti


16.12.2015

Auton säännöllinen huollattaminen on helppoa laiminlyödä. Tällä kertaa blogissamme kerromme jopa elintärkeitä syitä, miksi autohuoltoa ei kuitenkaan kannata jättää teettämättä.

Lue lisää...

Auton päästöistä voi ja kannattaa huolehtia


04.11.2015

Auton päästöistä huolehtiminen kuuluu jokaisen autoilijan velvollisuuksiin ja auttaa tekemään autoilusta mukavampaa ja puhtaampaa. Lue lisää siitä, miten ja miksi auton päästöistä on syytä huolehtia!

Lue lisää...

Sopivimman korjaamon valinta Autohuoltaja.fi-palvelussa


21.10.2014

Kun asiakas päättää kuka saa kurkata konepellin alle tai päivittää ohjelmistot, kyse ei ole vain rahasta. Huollon hinnan lisäksi päätökseen vaikuttavat myös muut tekijät, erityisesti auton merkki ja huoltokorjaamon luotettavuus.

Lue lisää...

Loppukesän kuulumisia


08.08.2014

Autohuoltaja.fi on kehittynyt alkuajoistamme huomattavasti, ja nyt 20 kaupunkia, 250 huoltoliikettä ja yli tuhat tarjouspyyntöä rikkaampana onkin hyvä vetää yhteen kesän aikaisia tapahtumia ja suunnata katseet tulevaisuuteen.

Lue lisää...

Autohuoltaja.fi toimii jo 15 alueella!


15.07.2014

Pääkaupunkiseudulta alkanut Suomen valloituksemme on laajentunut tähän mennessä jo 15 Suomen kaupunkiin! Lue lisää toiminnastamme eri kaupungeissa!

Lue lisää...

Autohuoltaja.fi toivottaa iloista juhannusta!


18.06.2014

Joka vuosi tuntuu siltä, että Suomi valmistautuu juhannuksen viettoon koko edeltävän työviikon, ja meilläkin aletaan pikkuhiljaa siirtyä kokon ja grillin syttymistä odottelemaan. Toivotamme kaikille lukijoille ja tarjouspyynnön jättäjille erinomaista juhannusta!

Lue lisää...

Autohuoltajan ensimmäinen viikko on nyt takana


06.06.2014

Autohuoltaja.fi avautui sopivasti kesäkuun alkuun, ja ehdimme ensimmäisellä viikollamme kerätä palveluun useita satoja tarjouspyyntöjä. Päätimme avausviikonlopun kunniaksi vetää yhteen tältä viikolta kertyneitä tilastoja!

Lue lisää...

Autohuoltaja.fi laajenee!


02.06.2014

Autohuoltaja.fi avautui kuluttajille lehdistön edistämänä sekä pääkaupunkiseudulla että Turussa ja poiki melkoiset määrät tarjouspyyntöjä! Samalla saimme sosiaalisen median kanavat auki ja järjestimme helsinkiläisen Fast Motors Elämysvuokraamon kanssa kilpailun. Lue lisää alta!

Lue lisää...

Totuuksia ja taruja merkkihuolloista


30.05.2014

Autoa ostaessa on varmasti tullut monen mieleen kaiveleva epäilys siitä, mitä autoliikkeen tiskiltä ostetut varaosat ja lähes poikkeuksetta autoliikkeen tiloissa toimiva merkkikorjaamo maksavat. Onhan asia niin, että takuun säilyttääkseen merkkihuollossa on ainakin auton ensimmäiset pari vuotta asioitava. Vai onko asia sittenkään näin?

Lue lisää...

Autohuoltaja.fi -palvelu aukeaa. Tervetuloa huoltamisen uuteen aikaan!


26.05.2014

Harmittaako sinua, kun auton huoltoa tarvitessasi joudut joko kertomaan puhelimessa saman tarinan kymmeneen korjaamoon tai maksamaan naapurin huoltamolle pilvissä olevaa tuntihintaa? Niin harmitti meitäkin. Vieläpä niin paljon, että päätimme tehdä asialle jotain...

Lue lisää...

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike