Auton kori- ja maalaustyöt

Auton kori- ja maalaustyöt

Onko autosi puskuri täynnä kiveniskemiä? Auton maalipinta haalistunut? Auton ulkonäköä voi helposti parantaa kuluneita korinosia maalaamalla tai vaihtamalla. Auton kori on jatkuvasti näkyvillä, joten korityöt on parasta jättää alan ammattilaisen haltuun. Maalauttamalla osat osaavalla automaalarilla saat takuulla laatutyötä. Asennuttamalla autosi koriin laadukkaita varaosia varmistat autosi kääntävän katseita jatkossakin.

Kilpailuttamalla alueesi automaalaamoja ja koritöiden tekijöitä saat vieläpä merkittäviä, jopa satojen eurojen säästöjä maalaamisesta ja korin osien vaihtamisesta. Olipa kyseessä puskuri, konepelti tai vaikka ruostuneen helman vaihto, meiltä löydät varmasti työlle asiantuntevan tekijän.

Autohuoltaja.fi tarjoaa sinulle ilmaiseksi kolme tarjousta tarvitsemistasi maalaus- ja koritöistä. Tarjoukset saat alueesi ammattimaisilta ja luotettavilta huoltoliikkeiltä ja automaalaamoilta. Ennen tarjouksen hyväksymistä pääset myös lukemaan, mitä muut liikkeessä asioineet ajattelivat liikkeen palvelusta ja työnlaadusta.

Jätä tarjouspyyntö autosi huollosta


Jätä uusi tarjouspyyntö tästä
Autohuoltaja.fi-palvelun kautta kolme ilmaista tarjousta autosi koritöistä tai osien maalauksesta!

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike