Usein kysyttyä

Usein kysyttä: Kuluttajat

Tarjouspyynnön tekijälle palvelu on aina täysin maksuton.
Et. Autohuoltaja.fi pyytää puolestasi kolmelta ammattitaitoiselta huoltoliikkeeltä tarjouksen, mutta jos tulet toisiin ajatuksiin tai mikään tarjouksista ei miellytä, voit myös jättää tarjoukset käyttämättä.
Ovat. Autohuoltaja.fi välittää sinun ja autosi henkilökohtaiset tiedot huoltoliikkeelle vasta tarjouksen hyväksyttyäsi. Sitä ennen autosta välitetään vain huollon hinta-arviossa tarjottavat tiedot. Samalla omat tietosi ovat varmassa tallessa salattuina omilla palvelimillamme, emmekä myy tai välitä mitään tietoja kolmansille osapuolille.
Autohuoltaja.fi-tiimin tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@autohuoltaja.fi tai puhelimitse 050 911 2785.
Palvelun välittämät tarjoukset ovat alustavia. Tarjouksesta tulee sitova vasta, jos pyydetystä huollosta ei tule ilmi oleellisesti huollon hintaan vaikuttavia asioita. Koska autot ovat monimutkaisia laitteita, emme voi taata palvelussa tarjotun hinnan olevan lopullinen. Monet korjaamot tarjoavat kuitenkin esimerkiksi öljynvaihtoja, lamppujen vaihtoja ja määräaikaishuoltoja listahinnoin, jolloin huollon hinta ei yleensä muutu tarjotusta.
Ei. Autohuoltaja.fi-palvelun käytöstä saat sähköpostiisi tiedon sinulle jätetyistä tarjouksista, muistutuksen valita parhaiten sopiva tarjous sekä muistutuksen käyttämäsi huoltoliikkeen arvostelemisesta. Muuten pitäydymme ainoastaan palvelua koskevien tiedotteiden satunnaisessa lähettämisessä. Yhteistyökumppaneillemme tai kolmansille osapuolille emme välitä tietojasi.

Usein kysyttä: Huoltoliikkeet

Saat käyttää Autohuoltaja.fi -palvelua ilmaiseksi kahden viikon ajan. Palvelun varsinainen käyttö on tämänkin jälkeen ilmaista, mutta toteutuneista kaupoista peritään provisio. Provision suuruus määräytyy käyttäjätason mukaan. Huoltoliikkeen ajantasaiset hintatiedot löydät täältä.
Huoltoliikkeesi voi rekisteröityä Autohuoltaja.fi-palveluun kätevästi rekisteröitymislomakkeella.
Saa. Pyrimme tarjoamaan palvelun verkkosivuilla riittävän määrän apua palvelun käyttöön, ja jos jokin asia jää epäselväksi, Autohuoltaja-tiimiin saa yhteyden kellon ympäri sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@autohuoltaja.fi tai työaikoina puhelimitse numerosta 050 911 2785.
Eivät. Huoltoliikkeelle näkyy vain se, montako tarjousta pyydetystä työstä on jo tehty.
Tietysti! Toimialueellasi olevista avoimista tarjouspyynnöistä käy ilmi, millaista huoltoa asiakas tarvitsee, ja voit tehdä tarjouksia vain oman toimialasi huolloista ja poistaa näkyvistä muut tarjouspyynnöt.

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike