Autohuoltaja.fi huoltoliikkeille Säästä markkinointukuluissa ja lisää myyntiä!

Autohuoltaja.fi huoltoliikkeille

Mikä Autohuoltaja.fi?

Autohuoltaja.fi on Suomessa kehitetty palvelu, joka mahdollistaa auton huoltoa tarvitsevan asiakkaan ja huoltoja tarjoavan liikkeen yhdistämisen nopeasti ja vaivattomasti verkon kautta. Palvelussa yksityisasiakas jättää palveluun tarjouspyynnön, ja kolme huoltoliikettä vastaa pyyntöön jättämällä tarjouksen pyydetystä työstä. Asiakas valitsee kolmesta liikkeestä itselleen yhden tarjouksen, ja huoltoliike ja asiakas yhdistetään toisiinsa. Tämän jälkeen huolto tehdään normaalisti asiakkaan kanssa sovittuna aikana ja asiakas saa mahdollisuuden arvostella huoltoliikkeen palvelun ja työn portaalissa.

Miksi Autohuoltajaa kannattaa käyttää?

Autohuoltaja.fi lisää yrityksenne näkyvyyttä ja myyntiä. Palvelu auttaa samalla yritystänne vähentämään markkinointikustannuksia ja helpottaa markkinoinnin kohdentamista - tarjouksen vastaanottajana on aina huoltopalveluita tarvitseva asiakas. Samalla tarjouksenne on kymmenien hakukoneessa näkyvien huoltamoiden sijaan yksi kolmesta konkreettisesta tarjouksesta, joista kuluttaja valitsee itselleen parhaiten sopivan. Asiakkaan kynnys tarttua tilaisuuteen on siis matala, ja todennäköisyys juuri teidän tarjoukseenne tarttumisesta korkea.

Samalla saatte palvelun kautta huollon tilanneelta asiakkaalta palautteen huollon onnistumisesta, ja hyvin hoidetut työt edistävät liikkeenne puoleensavetävyyttä myöhempiä tarjouksia tehdessänne.

Mitä muuta Autohuoltaja.fi tarjoaa?

Toistaiseksi Autohuoltaja.fi keskittyy tarjoamaan huoltojen välityspalveluita edellä mainitun yksinkertaisen kaavan mukaan. Jatkosuunnitelmiimme kuitenkin kuuluu tarjota asiakkaillemme erilaisia lisäpalveluita jotka helpottavat mm. huoltoaikojen varaamista ja palvelun käyttöä markkinoinnissa.


Miten Autohuoltajaan liitytään?

Autohuoltaja.fi-palveluun voi rekisteröityä helposti internetissä. Rekisteröitymiseen tarvitaan yrityksesi tiedot, kuten osoite ja Y-tunnus. Lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden lisätä huoltamonne sivulle mm. yrityksesi logon ja mahdolliset merkkipätevyydet ja muut sertifikaatit.


Miten käytän Autohuoltajaa?

Autohuoltaja.fi tarjoaa huoltamoasiakkaalle mahdollisuuden hallita tarjouspyyntöjä internetissä. Tarjouspyyntöihin voitte vastata helposti syöttämällä palveluun hinta-arvion tilatusta työstä, ja samalla hoituu sellaisten tarjouspyyntöjen näkyvistä poistaminen, joihin yrityksenne ei halua vastata. Näin voitte käyttää Autohuoltaja.fi-palvelua myös, jos toimialaanne kuuluvat vain tietyn tyyppiset huollot tai palvelut.

Palvelu muistuttaa automaattisin sähköpostein uusista tarjouspyynnöistä.

Tarjousta tehdessänne saatte myös tavan tehdä tarjouksesta asiakkaalle helposti lähestyttävän. Tarjouksen tekemisessä voitte hyödyntää mm. urakka- tai tuntihintaista arviota, joten voitte jatkaa nykyisten hinnoittelumalliesi käyttöä. Samalla voitte selvittää asiakkaalle osien arvioidun hinnan ja muut mahdolliset työstä johtuvat kustannukset sekä ajan, jolloin auto olisi hyvä tuoda huoltoon.

Kun asiakas hyväksyy tarjouksenne, saatte asiakkaaseen yhteyden tämän yhteystietojen kautta ja voitte sopia asiakkaan kanssa mahdolliset selvitystä vaativat asiat ja varata yhdessä lopullisen ajan huoltoon. Näin sekä yrityksenne että asiakas saavat varmistettua, että kaikki on alkuperäisen tarjouksen mukaista ja vältytään yllätyksiltä.

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike