Auton vuosi- ja määräaikaishuollot

Auton vuosi- ja määräaikaishuollot

Nykyaikaisten autojen luotettavuus on huipussaan, kunhan valmistajan automallille suosittelemat määraikaishuollot tehdään ajallaan.

Auton takuun ja toimintakunnon säilyttämiseksi on erittäin tärkeää teettää <a href="https://autojerry.fi/palvelut/maaraaikaishuolto/">määräaikaishuollot</a> ja vuosihuollot ajallaan. Öljynvaihto, jousituksen säätö, ruostetilanteen tarkastus ja ruostevaurioihin puuttuminen, jarrupalojen kuluneisuuden tarkastus, vikakoodien luku ja muut määräaikaishuoltoon kuuluvat työt auttavat pitämään auton luotettavana ja turvallisena. Samalla saat mielenrauhan auton toimivuudesta. Määräaikais- tai vuosihuolto on auton takuun säilyttämiseksi syytä teettää ammattimaisella autokorjaamolla.

Määräaikaishuoltojen hinnat vaihtelevat, joten parhaimmillaan huolto on, kun sen kilpailuttaa. Autohuoltaja.fi tarjoaa käyttöösi ilmaiseksi tarjouksen kolmelta eri luotettavalta huoltoliikkeeltä, jotta autosi säilyy hyvässä kunnossa ja vältät viat jo etukäteen.

Jätä tarjouspyyntö autosi huollosta


Jätä uusi tarjouspyyntö tästä
Hanki kolme maksutonta tarjousta seuraavasta määräaikaishuollostasi kilpailuttamalla huolto Autohuoltaja.fi -palvelussa.

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike