Auton akun vaihto ja sähköjärjestelmän työt

Auton akun vaihto ja sähköjärjestelmän työt

Nykyaikaiset autojen akut ovat useimmiten huoltovapaita. Akku vaatii kuitenkin vaihtamista parin vuoden välein. Samaa kaavaa noudattavat myös auton sähkölaitteet.

Akun vaihtamisen tarpeesta kielivät usein auton käynnistysvaikeudet. Akku on loppu ja startti ei pyöri. Tämä saattaa johtua loppuun kuluneesta akusta, loppuun kuluneista kaapeleista tai vaihtoa vaativasta laturista. Akun ja latausjärjestelmän osien säännöllinen vaihtaminen auttaa suojaamaan autosi sähköjärjestelmää ja estämään oikosulkuja. Parhaiten akun vaihto hoituu laadukkaassa huoltoliikkeessä, osaavien autoalan ammattilaisten käsissä.

Jos ongelmana on akun sijaan rikkinäinen sähköikkuna, palanut ajovalo tai outo mittariston merkkivalo, saattaa ongelma olla laitteessa itsessään tai auton sähköjärjestelmässä. Palanut sulake, päälle jäänyt vikakoodi tai rikkoutunut laitteen kytkin saattavat olla syynä autoilua haittaavaan vikaan. Saattaapa palanut polttimo aiheuttaa katsastuksen hylkäämisenkin. Autojen sähköjärjestelmät ovat monimutkaisia ja vaativat usein ammattilaisten työkaluja, joten autosähkömiehen apu on tarpeen.

Autohuoltaja.fi auttaa löytämään alueesi parhaan hinnan, sisältäen uuden akun, muut vaihdettavat osat ja työt. Kauttamme saat kolme ilmaista tarjousta alueesi luotettavilta ja ammattimaisilta huoltoliikkeiltä, joiden avulla saat autosi sähköt kuntoon ja ärsyttävän pikkuvian pois mielestä, jotta voit keskittyä autoilusta nauttimiseen.

Jätä tarjouspyyntö autosi huollosta


Jätä uusi tarjouspyyntö tästä
Autohuoltaja.fi-palvelusta kolme ilmaista tarjousta sähkötöistä, mm. akun uusimisesta tai polttimon vaihdosta!

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike