Miksi käyttää Autohuoltaja-palvelua huollon kilpailuttamiseen? | Autohuoltaja.fi

Miksi käyttää Autohuoltajaa auton huollon kilpailutukseen?

1. Säästät autosi huollossa selvää rahaa

Autohuoltaja.fi voi auttaa sinua säästämään autosi huollossa jopa satoja euroja. Alueesi autokorjaamojen hinnat vaihtelevat, ja kilpailuttamalla autosi huollon säästät sekä työn hinnassa että osissa.

2. Ei enää korjaamojen läpi soittelua

Autohuoltaja.fi tarjoaa sinulle ilmaiseksi ja ilman sitoumusta kolme tarjousta huollosta alueellasi toimivilta huoltoliikkeiltä. Autohuoltaja auttaa sinua siis säästämään niin aikaa kuin puhelinkulujakin, sillä tarjouspyynnön tekemiseen menee vain pari minuuttia, ja tarjoukset vastaanotat automaattisesti.

3. Ei rekisteriotteiden tai teknisten tietojen selailua

Autosi rekisterinumeron ja mittarilukeman avulla alan ammattilaiset saavat tietoonsa kaiken, mitä autosi huoltamiseen tarvitsevat - sinun ei siis tarvitse kaivella rekisteriotetta moottorin koon tai rengasleveyden selvittämiseksi. Näin aikaa jää enemmän autoilusta nauttimiseen.

4. Alan ammattilaisten työtä

Otamme palvelusta löytyvien huoltamoiden ammattitaidon vakavasti. Autohuoltajan kautta löydät autollesi ammattitaitoisen ja luotettavan korjaamon, jonka laatuun voit luottaa. Samalla voit lukea, mitä muilla aiemmin korjaamolla käyneillä oli sanottavaa korjaamon työstä ja palvelusta.

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike