Vanteet

Vanteet

Vanteet ovat olennainen osa auton ulkonäköä, ja vanteiden valinta vaikuttaa renkaiden ohella myös auton ohjattavuuteen ja mukavuuteen. Uusimalla käytössä kieroutuneen vanteen, vaihtamalla alle uudet kiiltävät kromivanteet tai kiillottamalla nykyiset vanteesi voit parantaa niin auton näyttävyyttä kuin käytännön ominaisuuksiakin.

Jos auto täristää tai sen ajettavuudessa on vikaa, voivat vanteesi olla vaihdon tarpeessa. Vanteiden kiinnitys sekä jousituksen säätö uusille vanteille on ammattitaitoa vaativaa työtä, jonka hoitaa parhaiten vanteisiin erikoistunut ja niitä päivittäin vaihtava huoltoliike. Saman vannesarjan hinta sekä tarvittavan työn tuntihinta vaihtelevat kuitenkin eri liikkeissä. Kilpailuttamalla sekä uudet vanteet että vanteiden asennustyöt voit siis säästää lopullisessa hinnassa jopa satoja euroja!

Autohuoltaja.fi tarjoaa ilmaiseksi käyttöösi tarjouksen kolmelta alueesi luotettavalta huoltoliikkeeltä vanteiden vaihtamisesta, korjauksesta tai hoidosta. Tarjouspyynnön jättämällä voit varmistua, että saat parhaan hinnan lisäksi alueesi parasta ammattitaitoa ja asiakaspalvelua!

Jätä tarjouspyyntö autosi huollosta


Jätä uusi tarjouspyyntö tästä
Autohuoltaja.fi-palvelun kautta kolme ilmaista tarjousta uusista vanteista tai niiden korjauksesta!

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike