Autohuoltaja.fi-palvelun Henkilötietolain (523/99) mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Autohuoltaja Oy

Y-tunnus 2718826-9

Aurakatu 5 A

20100 TURKU

Finland



2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Sami Sälö

sami.salo@autohuoltaja.fi


Yhteystiedot:

Autohuoltaja Oy / Sami Sälö

Aurakatu 5 A

20100 TURKU

Finland


3. Rekisterin nimi

Autohuoltaja.fi-palvelun käyttäjärekisteri.


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / Rekisterin käyttötarkoitus

Palvelu on yrityksien ja kuluttajien väliseen vuorovaikutukseen tarkoitettu verkkopalvelu, jonka käyttämiseksi sekä yrityksen edustajan että kuluttajan on rekisteröidyttävä. Rekisteröityessään käyttäjä antaa sähköpostiosoitteensa, joka toimii käyttäjätunnuksena ja salasanan. Käyttäjä on vastuussa salasanansa salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta palvelun käyttämisestä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa palvelun tuottamisessa.


Palveluun rekisteröityneet käyttäjät ovat Autohuoltaja Oy:n Autohuoltaja.fi-palvelua varten luomassa käyttäjärekisterissä. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaisesti palvelun toteuttamiseksi ja kehittämiseksi, yhteydenottojen ja palautteiden hoitamiseksi, maksuvalvontaan, tilastollisiin tarkoituksiin sekä muihin tarkoituksiin. Palvelun toteuttamisessa Autohuoltaja Oy voi käyttää kolmansia osapuolia.


5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Sähköpostiosoite sekä muut tunnistautumistiedot

  • Rekisteröidyn yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite, kaupunki, maakunta ja postinumero)

  • Autojen huoltopalveluiden tarjoajan kyseessä ollessa yleiset huoltoyhtiön toimintaan liittyvät tiedot, kuten mahdolliset autonvalmistajan tai muun tahon myöntämät sertifikaatit, yrityksen nimi ja Y-tunnus, yrityksen osoite, henkilön ja yrityksen kuvaus, kotisivun osoite sekä mahdolliset sosiaalisen median linkit ja yrityksen omistuksessa olevat kuvat, logot tai muu multimediasisältö.

  • Kuluttajan kyseessä ollessa rekisteröidyn yhteystietojen lisäksi työn kohteena olevan auton tiedot, kuten rekisterinumero, merkki, malli, vuosimalli, mittarilukema ja tekniset tiedot.

  • Käyttäjän lähettämät tarjouspyynnöt, sisältäen auton tiedot ja vian tai huollon tarpeen kuvauksen.

  • Huoltopalvelun tarjoajan lähettämät tarjoukset

  • Huoltopalvelun tarjoajan lähettämät lisäkysymykset ja/tai kommentit

  • Tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot

  • Kuluttajien antamat arvostelut ja referenssit huoltopalvelujen tarjoajasta.


6. Säännön mukaiset tietolähteet

Käyttäjän rekisteröityessä ja myöhemmin mahdollisesti antamat tiedot sekä toisten käyttäjien antamat arviot sekä kommentit.


7. Säännön mukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta eikä siirretä.


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Ainoastaan Palvelun ylläpitäjällä on käyttöoikeus rekisteriin henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella sekä salasanalla.


9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteaminen

Käyttäjä voi tarkistaa rekisterissä olevat tiedot suoraan palvelun internetsivuilta.


10. Tiedon korjaaminen ja tietojen korjaamisen toteuttaminen

Käyttäjä voi päivittää omat tietonsa suoraan palvelusta internetsivuilta.


11. Muiden tietojen kerääminen

Palvelun käyttäjistä kerätään tietoja seuraaviin palveluihin:

  • Google Analytics: kerää sivuston käyttötietoja
  • AdRoll: kerää käyttäjätietoja uudelleenmarkkinointiin
  • Zopim: kerää käyttäjätietoja keskusteluista

Autohuoltaja.fi tallentaa käyttäjien selaimeen evästeitä (cookie), jotta voimme seurata kävijätietoja ja pystymme selvittämään mistä kävijät ovat kiinnostuneita. Mainosparterimme AdRoll tallentaa evästeitä, jotta mainontaa voidaan kohdentaa kävijöille. Evästeiden kautta ei kuitenkaan kerätä henkilötietoja. Jos et halua, että kävijätietoja tallennetaan markkinointitarkoituksessa, voit poistaa estää mainosten näytön täältä: http://www.networkadvertising.org/choices/


Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike