Näin Autoholtaja, autohuoltojen kilpailutuspalvelu toimii | Autohuoltaja.fi

Näin Autohuoltaja.fi toimii
Miten kilpailutat auton huollon tai korjauksen

Autohuoltaja.fi-palvelun avulla voit kilpailuttaa autosi huollot helposti ja nopeasti netissä. Autohuoltajan käyttöön tarvitset vain internetyhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Täyttämällä lomakkeen varmistat itsellesi kolme ei-sitovaa tarjousta tarvitsemastasi huollosta alueesi autoliikkeiltä.

1. Tarjouspyynnön jättäminen

Tarjouspyynnön voit jättää käyttämällä verkkosivujemme lomaketta. Auton tiedot löytyvät helposti rekisterinumerolla. Lisäksi tarvitset tiedon auton mittarilukemasta.

Tarvitsemme myös tiedon siitä, millaista huoltoa autosi tarvitsee. Huoltotyypin voit valita tarjoamistamme vaihtoehdoista. Jollet tarkalleen tiedä, mikä autossa on vikana, voit pyytää tarjouspyynnön myös vikadiagnoosin tekemisestä autokorjaamolla.

Huoltotyyppejä voit valita moniakin - valitse kaikki ne huollot, jotka kerralla haluat teettää. Jokaisen pyytämäsi huoltotyypin alle tarvitaan myös lyhyt kuvaus siitä, miten vika ilmenee tai millaisesta huollosta on kyse. Näin korjaamo voi tehdä sinulle tarkan tarjouksen.

Voit rajata huoltoliikkeiden etäisyyden haluamastasi osoitteesta. Syötä vain haluamasi osoite, ja valitse maksimietäisyys.

Ensimmäistä tarjouspyyntöä jättäessäsi luot palveluun käyttäjätunnuksen ja salasanan, jota kautta pääset tarkastelemaan tehtyjä tarjouksia helposti. Saat myös sähköpostin aina kun huoltoliike tekee sinulle tarjouksen.

Viimeiseksi tarvitaan tieto siitä, koska sinulle sopii parhaiten jättää auto huoltoon. Sitten voit odotella tarjouksia.

2. Tarjousten vastaanottaminen

Pääset tarkastelemaan tarjouksia tarjouspyyntöä jättäessäsi luomillasi tunnuksilla. Palvelumme myös muistuttaa sinua sähköpostilla kun tarjouksia tulee, ja muistuttaa valitsemaan sinulle parhaiten sopivan tarjouksen, kun kolme tarjousta on tehty. Saat tiedon huoltoliikkeen tarjoamasta hinnasta, huoltoliikkeen etäisyydestä antamaasi osoitteeseen ja huoltoliikkeelle Autohuoltajassa jätetystä arvosanasta.

3. Tarjouksen hyväksyminen

Kun olet saanut kolme tarjousta autosi huollosta, voit hyväksyä niistä yhden. Tällöin autoliike saa yhteystietosi ja ottaa sinuun yhteyttä huoltoajan sopiakseen. Voit myös ottaa autoliikkeeseen itse yhteyttä ja sopia ajan huoltoon. Samalla hoituvat mahdolliset lisäkysymykset.

4. Huoltoliikkeen arvostelu

Huollettuaan autosi huoltoliike merkitsee huollon tehdyksi Autohuoltajassa. Tämän jälkeen voit arvostella huoltoliikkeen palvelua ja ammattitaitoa palvelussa. Palvelumme myös muistuttaa sinua arvostelemaan huoltoliikkeen, kun huolto on valmis.

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike