Auton lisävarusteet ja äänentoisto

Auton lisävarusteet ja äänentoisto

Autoihin on nykyään saatavilla ennennäkemätön määrä lisävarusteita ja palveluita.

Luotettavan autoalan ammattilaisen apu on tarpeen, kun autoradio tai -soitin, autohifi-asennus, kattoikkuna, lasien tummennus, Bluetooth-järjestelmä, penkinlämmittimet, GPS-järjestelmä, vakionopeudensäädin, suksiboksi ja moni muu auton lisävaruste vaatii asentamista, korjausta tai purkua. Ammattimainen huoltoliike voi säästää lisävarusteisiin liittyvissä töissä niin päänvaivaa kuin selvää rahaakin. Kilpailuttamalla lisävarusteen asennuksineen säästät vieläkin enemmän.

Autohuoltaja.fi auttaa löytämään haluamallesi lisävarusteelle sopivan asentajan, ja saat huollosta kolme helposti ymmärrettävää tarjousta - ei piilotettuja lisämaksuja tai arvuuttelua huoltoliikkeen ammattitaidosta.

Lohkolämmitin

Lohkolämmittimen tarkoituksena on esilämmittää moottorin sylinteriryhmän vesitilaa. Toisin sanoen lohkolämmittimellä lämmitetetään sylinterilohkoa. Uudemmissa autoissa asennetaan sitä vastoin usein säteilylämmitin sylinterilohkoon, josta se lämmittää moottorin kylkeä. Säteilylämmittimellä lämmitettävä moottori vaatii lämmitystä pidempään kuin lohkolämmitin. 

Katso myös hintoja: Lohkolämmitin

Jätä tarjouspyyntö autosi huollosta


Jätä uusi tarjouspyyntö tästä
Autohuoltaja.fi-palvelun kautta kolme ilmaista tarjousta auton lisävarusteista asennuksineen!

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike