Autohuoltaja.fi blogi: Loppukesän kuulumisia

Loppukesän kuulumisia


08.08.2014

Nyt kun kesälomat alkavat olla pikkuhiljaa takanapäin ja syksy kolkuttaa ovella, on hyvä aika vetää yhteen, mitä tämän kesän aikana on saatu aikaan Autohuoltaja.fi:n kehityksessä. Suomen ensimmäinen autohuoltojen kilpailutuspalvelu on kesäkuun alusta lähtien palvellut autoilijoita, ja ehdimme ensimmäisten parin kuukauden aikana käsitellä reilusti yli tuhat tarjouspyyntöä käyttäjiltämme. Korjaamojakin mukana on jo yli neljännestuhat ja pääkaupunkiseudulta alkanut Suomen valloituksemme on laajentunut jo yli 20 kaupunkiin.

Autohuoltaja.fi:n välittämät huollot ovat olleet selvästi kuluttajien mieleen. Palvelussamme voi arvostella käyttämänsä korjaamon huollon jälkeen antamalla tähtiä yhdestä viiteen, ja keskiarvo jätetyistä arvioista on huikeat 4,63! Mukaan on siis tarttunut laadukkaita korjaamoita, joiden työn jälkeen ja asiakaspalveluun voi luottaa.

Entäs sitten tyypillinen Autohuoltajan käyttäjä? Keskiverto kilpailuttaja ajelee noin kahdeksan vuotta vanhalla autolla, jonka mittariin on kertynyt vuosien aikana 143 000 kilometriä. Auton keulalla kimaltaa todennäköisimmin yksi Suomen kymmenestä suosituimmasta automerkistä. Asiakaskuntamme on siis suurimmilta osin keskivertoja suomalaisia autoilijoita, jotka ajelevat hieman keskimääräistä nuoremmilla autoilla - liikennekäytössä olevien henkilöautojen keski-ikä Suomessa on noin 11 vuotta. Kuten alla olevasta tilastosta näkyy, Autohuoltajan käyttäjät ajelevat mieluiten Volkkarilla.

Tarjouspyyntöjen suhteellinen osuus merkeittäin

Alkuajoista olemme ehtineet myöskin kehittää palvelua reilusti - tätä nykyä mahdollistamme mm. korjaamojen ja asiakkaiden väliset viestit, ja kehityksessä on lukuisia muitakin ominaisuuksia, joilla pyrimme sekä helpottamaan tarjouspyynnön jättämistä että huoltoliikkeiden tarjouksien tekemistä. Tarjouksia palvelussa annetaan koko ajan paremmin, ja toivommekin, että pystymme tarjoamaan lähes kaikille tarjouspyynnön jättäneille kolme laadukasta tarjousta korjaamoilta.

Kouluun tai töihin on hyvä palata tekemällä matkat varmatoimisella, huolletulla autolla. Jos kesällä siis kertyi kilometrejä tai auto alkoi nikotella helteillä, Autohuoltaja.fi voi auttaa juuri sinua säästämään jopa satoja euroja auton huollossa. Tarjouspyynnön jättäminen käy parissa minuutissa, ja tarjouksia huollosta saa laadukkailta huoltoliikkeiltä juuri sinun alueellasi! Toivomme kaikille käyttäjillemme turvallisia kilometrejä sekä mukavaa loppukesää ja alkavaa syksyä!


Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike