Autohuoltaja.fi blogi: Autohuoltaja.fi laajenee!

Autohuoltaja.fi laajenee!


02.06.2014

Alun perin Pääkaupunkiseudulle kohdistunut avauksemme laajeni sopivasti kesäkuuksi myös Turun seudulle! Turun alueella huoltoliikkeitä on poimittu mukaan sekä Turusta että ympäröivistä Kaarinasta, Raisiosta ja Liedosta. Autohuoltaja.fi tarjoaa nykytietojen mukaan siis mahdollisuuden löytää se paras huoltopaikka noin 575 000 suomalaiselle liikennekäytössä olevalle henkilö- ja pakettiautolle!

Jatkamme koko ajan huoltoliikkeiden rekrytointia palvelun käyttäjiksi, ja huoltoliikerekrytoinnin mukana saamme luonnollisesti palvelun kautta tarjoukset kulkemaan nopeammin myös kuluttajien suuntaan!

Mediavimmaa

Autohuoltaja löytyy tätä nykyä myös useammasta laajalti käytetystä yhteisöllisen median kanavasta - Autohuoltajan voi bongata tällä hetkellä Facebookista, Twitteristä ja Google+-palvelusta. Näistä sosiaalisen median kanavista voit siis bongata lisätietoja Autohuoltajasta ja palvelun takana olevasta tiimistä!

Autohuoltaja.fi herätti melkoisen määrän kiinnostusta myös lehdistössä, sillä tänään pääsimme valtakunnallisesti näkyville Iltalehdessä, Kauppalehdessä sekä Top Gear Suomi-lehdessä. Tästä seurauksena saimme melkoisen nipun tarjouspyyntöjä, ja hurjan kävijämäärän ansiosta koimme palvelun ensimmäiset pikku kompastelutkin. Saimme kuitenkin palvelimet korjattua riittävän tehokkaiksi ja käyttökatkot ovat toivottavasti nyt historiaa!

Tarjolla myös palkintoja kuluttajille!

Avajaisten kunniaksi päätimme tarjota yhdelle onnekkaalle vieläpä autoilijan unelmapalkinnon. Meistä Facebookissa tykkäämällä voit nimittäin voittaa urheiluauton viikonlopuksi käyttöösi! Jos autosi kaipaa huoltoa, kilpailuun voi muuten osallistua myös antamalla Autohuoltajan välittää tarjouspyynnön autosi huollosta yhteistyökorjaamoillemme pääkaupunkiseudulla tai Turun alueella.

Palkinnosta teimme sopivasti diilin helsinkiläisen Fast Motors-elämysvuokraamon kanssa. Tykkäämällä Fast Motorsista Facebookissa voit vieläpä tuplata mahdollisuutesi voittaa palkinnon!


Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike