Autohuoltaja.fi blogi: Autohuoltajan ensimmäinen viikko on nyt takana

Autohuoltajan ensimmäinen viikko on nyt takana


06.06.2014

Autohuoltaja.fi avautui sopivasti kesäkuun alkuun, ja ehdimme ensimmäisellä viikollamme kerätä palveluun useita satoja tarjouspyyntöjä. Päätimme avausviikonlopun kunniaksi vetää yhteen tältä viikolta kertyneitä tilastoja!

Palvelu on selkeästi nuorempia autoja omistavan väen suosiossa, sillä noin kolme neljäsosaa palveluun jätetyistä tarjouspyynnöistä koskee autoja, joilla on ikää alle 10 vuotta. Autokannan keski-iän ollessa Suomessa hieman reilut 10 vuotta, palvelu selkeästi kiinnostaa uudemmilla autoilla ajelevia ihmisiä. Ovatpa nuo autot vielä laadukkaitakin - viisi suosituinta merkkiä palvelun käyttäjillä ovat Volkswagen, Volvo, Audi, BMW ja Ford. Kokonaistilasto palvelusta löytyvistä automerkeistä on komeassa graafissa alla.

Nuorehkon iän seurauksena Autohuoltaja on ainakin tähän mennessä välittänyt selkeästi eniten tarjouksia määräaikaishuolloista. Kysyttyjä huoltoja ovat myös jakohihnaremontit ja öljynvaihdot. Ja jollei palvelun liki sataa huoltoliikettä muuten saada pidettyä kiireisinä, näin kesän kynnyksellä ilmastointihuollot ovat luonnollisesti hitti. Huoltoliikkeet ovat pysyneet meidän avullamme kiireisinä, sillä kokonaisuudessaan huoltoja on tarjottu jo yli 160 000 euron edestä!

Ensimmäisen viikon tuloksena olemme myös porukalla parantaneet sosiaalisen median näkyvyyttä, ja ensi viikolla Autohuoltaja tulee keräilemään tykkääjiä Facebook-kampanjan voimin! Tykkääjien joukkoon voi liittyä myös heti tästä! Tykkäämällä saat mahdollisuuden voittaa helsinkiläisen Elämysvuokraamo Fast Motorsin kanssa yhteistyössä tarjottavan palkinnon. Kyseessä onkin melkoinen palkinto, nimittäin urheiluauto viikonlopuksi käyttöön! Mahdollisuutesi urheiluautoiluun tuplaantuvat, jos samalla peukutat myös Elämysvuokraamo Fast Motorsia!

Viimeinen oljenkorsi osallistua kilpailuun on yksinkertaisesti käyttää Autohuoltajaa! Jättämällä tarjouspyynnön olet automaattisesti mukana arvonnassa. Samalla saat kolmelta laadukkaalta huoltoliikkeeltä tarjouksen autosi saattamisesta kesäksi kuntoon, kuluipa kesä sitten työmatkaillessa tai kesälomareissussa! Tätä nykyä kesälomakuntoa voi Autohuoltajan kautta etsiä pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turun, Tampereen ja Salon seuduilla!


Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike