Autohuoltaja.fi blogi: Autohuoltaja.fi -palvelu aukeaa. Tervetuloa huoltamisen uuteen aikaan!

Autohuoltaja.fi -palvelu aukeaa. Tervetuloa huoltamisen uuteen aikaan!


26.05.2014

Harmittaako sinua, kun auton huoltoa tarvitessasi joudut joko kertomaan puhelimessa saman tarinan kymmeneen korjaamoon tai maksamaan naapurin huoltamolle pilvissä olevaa tuntihintaa? Niin harmitti meitäkin. Vieläpä niin paljon, että päätimme tehdä asialle jotain...

Siitä se ajatus sitten lähti…

Harmittelijoina sattui olemaan kourallinen Salossa toimivia mainostoimistoa ja ohjelmistoalan yritystä työkseen luotsaavia ihmisiä. Koska autoalalla on paljon työpajoja, päätimme kehitellä sellaisen palvelun, jolla kaikille tuttu huoltoliikkeille soittelu muuttuisi yhden lomakkeen täyttämiseksi näppärästi netissä. Yhdistimme sitten toimivat koodinpätkät kauniiseen graafiseen ilmeeseen ja huoltoalaa syntyi korjaamaan Autohuoltaja.fi.

Niin mikä?

Autohuoltaja.fi-palvelun tarkoituksena on helpottaa elämää silloin, kun automiehen tai -naisen tiehen tulee mutkia. Nimemme mukaisesti tarjoamme sinulle mahdollisuuden leikata korjaamon laskusta jopa satoja euroja. Tämä onnistuu meiltä kilpailuttamalla puolestasi autosi tarvitsemat työt aina renkaiden vaihtamisesta kokonaiseen moottoriremonttiin jopa kymmenillä alueellasi toimivilla huoltoliikkeillä.

Jos autosi kaipaa ammattilaisen apua ja tiedät sen rekisterinumeron ja mittarilukeman, onnistuu tarjouspyynnön jättäminen parissa minuutissa. Autosi tiedot ja antamasi kuvauksen auton vaivoista välitämme eteenpäin palvelua käyttäville liikkeille jotka ovat haluamasi etäisyyden päässä sinusta. Näin kolme alueesi liikettä voi tehdä tarjouksen työstä, ja sinä pääset valitsemaan näistä parhaan. Saat vielä huollon valmistumisen jälkeen mahdollisuuden kertoa risut ja ruusut autoliikkeen ammattitaidosta ja asiakaspalvelusta arvostelun kautta. Samalla teet palveluksen tulevaisuudessa autojaan huollattaville luomalla kuvaa käyttämästäsi korjaamosta.

Kun ei tarvitse huolehtia puhelinkuluista tai summittaisista hinta-arvioista eikä käyttää aikaansa huoltojen läpi soitteluun, jää aikaa tehdä mukavampia asioita. Eikä tarvitse muuten huolehtia Autohuoltajan laskutuksestakaan – jos autosi tarvitsee huoltoa, tarjouspyynnön jättäminen on aina ilmaista.

Jos sinua ihmetyttää, voiko uutta autoa huollattaa muualla kuin kalliissa merkkikorjaamossa, EU:n tuomioistuimet antoivat asiaan vähän aikaa sitten vastauksen. Uudenkin auton kun saa nykyisin huollattaa missä vain haluaa. Autohuoltajan kautta voit tällä hetkellä löytää autollesi huoltopaikan Helsingin postinumeroalueella ja hieman sen ulkopuolella. Suunnitelmiimme kuitenkin kuuluu uusien aluevaltausten tekeminen siellä, mistä pajoja löytyy töitä tekemään.

Autosi on tärkeä kulkuväline, joten olet varmaan kiinnostunut myös Autohuoltajassa mukana olevien korjaamojen yleisestä laadusta. Palveluun on käsin valittu mukaan kunkin alueen asiantuntevimpia korjaamoja, ja osien vaihdosta tarjousta pyytäessäsi saat myös tiedon siitä, millaisin osin autoasi korjataan. Näin voit olla varma siitä, että autosi tulee korjaamolta aina priimakunnossa.

Jos satuit lukemaan tätä niin onnellisessa tilassa, ettei autossasi ole mitään vikaa, kannattaa yläreunasta etsiä kirjanmerkkeihin palvelumme lisäävä nappi. Jos taas tekstiä lukiessasi muistit, että jarrut kirskuvat tai talvirenkaat ovat vielä alla, voit hankkia paalupaikan huoltokilpailussa jättämällä ensimmäisen tarjouspyyntösi tästä.


Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike