Autohuoltaja.fi blogi: Autohuoltaja.fi toivottaa iloista juhannusta!

Autohuoltaja.fi toivottaa iloista juhannusta!


18.06.2014

Joka vuosi tuntuu siltä, että Suomi valmistautuu juhannuksen viettoon koko edeltävän työviikon, ja meilläkin aletaan pikkuhiljaa siirtyä kokon ja grillin syttymistä odottelemaan. Perinteinen keskikesän mökkijuhla lisää kuitenkin suomalaisten autoilua merkittävästi, ja mökkireissu voikin sytyttää määräaikaishuollosta muistuttavan valon. Samalla matkalla voi sattua kaikenlaista.

Jos juhannus tuo mukanaan auringonpaisteen ja grilliruoan mukana myös autoiluharmeja, Autohuoltaja.fi vastaanottaa tarjouspyyntöjä luonnollisesti kellon ympäri myös juhannuksena, ja huoltoliikkeemme palailevat palveluun heti maanantaina!

Autohuoltajan kasvua kesäkuun alun avajaisista aina juhannusviikkoon asti on ollut uskomatonta seurata, ja useat sadat tarjouspyynnöt saivat palvelun räjähdyksellä auki. Suuren käyttäjämäärän ansiosta huomasimme luonnollisesti pieniä lastentautejakin palvelussa, joita on korjailtu koko kesäkuun ajan, ja nyt palvelu tuntuu toimivan ongelmitta.

Koska palvelu on edelleen kehityksen alla ja käyttäjäkunta uutta, pahoittelemme viime viikkojen aikana tarjouspyyntöjä jättäneille mahdollisia heikosti täytettyjä tarjouksia tai tarjouksien saamisessa esiintyvää viivettä. Parannamme palvelua koko ajan ja samalla huoltoliikkeemme saavat kokemusta tarjousten tekemisestä.

Keskitymmekin suurimmaksi osaksi jatkossa palvelun parantamiseen sekä laajentamiseen uusille alueille, ja tulemme julkistamaan lähiaikoina uusia toimialueita jahka pajoja on tarpeeksi. Tätä nykyä Autohuoltaja kilpailuttaa autosi huollon jo Turun seudulla, Tampereen alueella, koko Uudellamaalla sekä Satakunnassa. Kauttamme voi siis pyytää huollosta tarjouksen jo yli miljoonaan suomalaiseen autoon!

Jos omistat yhden näistä autoista, voit tarjouspyynnön jättämällä osallistua arvontaan, jossa palkintona on urheiluauto viikonlopuksi käyttöön! Samalla saat auton kerralla kuntoon! Jos auto ei juuri nyt kaipaa huoltoa, palkinnosta voit kilpailla myös tykkäämällä meistä Facebookissa! Palkinnon tarjoamme yhteistyössä helsinkiläisen Elämysvuokraamo Fast Motorsin kanssa, ja voit näppärästi tuplata mahdollisuutesi voittaa palkinnon peukuttamalla myös Fast Motorsia Facebookissa!

Näillä näppäimillä Autohuoltaja alkaa rauhoittua juhannuksen mittaiselle tauolle. Toivotamme kaikille lukijoille ja tarjouspyynnön jättäjille erinomaista juhannusta!

P.S. Muistakaapa vielä, että auton avaimet kannattaa suosiolla jättää omaan arvoonsa jos kuplivaa tai kirkasta tulee nautittua. Pienessä humalassa aiheutetun kolarivaurion hinta tulee kilpailuttamallakin kalliiksi, ja henkilövahinkoja voi olla mahdotonta korjata.


Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike