Autohuoltaja.fi blogi: Autohuoltaja.fi toimii jo 15 alueella!

Autohuoltaja.fi toimii jo 15 alueella!


15.07.2014

Autohuoltaja.fi-palvelu avattiin maanantaina 2.6.2014 helpottamaan suomalaisten autoilijoiden elämää huollon tarpeen yllättäessä. Aluksi toimimme vain pääkaupunkiseudulla, joka on edelleen suurin toimialueemme. Autohuoltaja.fi palvelee nyt kuitenkin lähes 200 huoltoliikkeen voimin autoilijoita useissa Suomen kaupungeissa! Alla on pieni katsaus toiminnastamme nykyisissä kaupungeissamme.

Helsingin, Espoon ja Vantaan autokorjaamot (Pääkaupunkiseutu)

Pääkaupunkiseudun alueella Autohuoltajaa käyttää jo useita kymmeniä huoltoliikkeitä, ja myös suurin osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudun autoilijoita. Olemme avaamisen jälkeen saaneet mukaan lisää Helsingin, Espoon ja Vantaan huoltoliikkeitä huomattavan määrän, ja palvelemme mielellämme pääkaupunkiseudun 450 000 rekisterissä olevaa autoa! Autohuollon kilpailutus onnistuu Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla helposti.

Turun seudun autokorjaamot

Turku oli aluevaltauksistamme toinen, ja olemmekin saaneet Turun alueelta, eli Turusta, Kaarinasta, Raisiosta, Naantalista ja Liedosta mukaan useita kymmeniä huoltoliikkeitä palvelemaan alueen autoilijoita. Huoltojakin olemme ehtineet Turussa välittämään lukuisia, ja autohuollon kilpailutus toimii edelleen Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa.

Tampereen autohuollot

Tampereelle laajeneminen toi palvelumme lähemmäs Pirkanmaan autoilijoita, ja Tampereen lisäksi Autohuoltaja.fi:n käyttäjäliikkeitä löytyy mm. Pirkkalasta ja Nokialta. Kaikkiaan Tampereella palvelee reilun tusinan verran huoltoliikkeitä tällä hetkellä, ja huoltoja on välitetty Tampereella useita. Autohuoltaja.fi kilpailuttaa Tampereen alueen autokorjaamot ja huoltoliikkeet helposti ja nopeasti.

Salon huoltoliikkeet

Salo on Autohuoltaja.fi-palvelun kotikaupunki, joten halusimme luonnollisesti laajentaa palvelumme mahdollisimman nopeasti Saloon. Salossa ja Halikossa autoilijoita palvelee Autohuoltajassa kymmenkunta autokorjaamoa. Salossa saimme näkyvyyttä myös paikallisen sanomalehden sivuilla, kun projektipäällikkömme Kalle Palokankare kävi Salon Seudun Sanomien haastattelussa! Autohuolto järjestyy Autohuoltajan kautta Salossa ja Halikossa.

Porin ja Rauman autohuoltamot (Satakunta)

Satakuntaan laajentuminen osoittautui meille haastelliseksi, mutta saimme palvelun käyntiin Rauman, Porin, Nakkilan ja Harjavallan huoltoliikkeitä rekrytoimalla myös Satakunnassa. Pyrimme kuitenkin edelleen laajentamaan palvelua Satakunnan seudulla rekrytoimalla uusia yhteistyöliikkeitä palvelemaan alueen autoilijoita! Autohuollon kilpailutus Porissa ja Raumalla onnistuu Autohuoltaja.fi-palvelun avulla helposti ja ilmaiseksi.

Porvoon ja Keravan huoltoliikkeet (Uusimaa)

Uusimaa on suuri myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ja laajensimme palveluamme toimivaksi mm. Porvoossa, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä sekä Tuusulassa. Autohuoltoja voi kilpailuttaa Uudellamaalla noin kymmenen huoltoliikkeen voimin, ja pääkaupunkiseudun liikekanta on luonnollisesti lähellä asuvien käytettävissä! Autohuoltaja.fi kilpailuttaa huollot koko Uudellamaalla.

Lahden autokorjaamot

Päijät-Hämeen sydän Lahti on vastaanottanut Autohuoltajan äärimmäisen hyvin, ja Lahden seudulla palvelee kymmenkunta huoltoliikettä - ja lisää tulee jatkuvasti. Autohuollon kilpailutus Lahdessa toimii siis erittäin mallikkaasti, ja Autohuoltaja.fi tarjoaa myös Lahdessa autokorjaamojen ja huoltoliikkeiden kilpailutuksen helposti ja ilmaiseksi.

Kouvolan ja Kotkan huoltoliikkeet (Kymenlaakso)

Laajensimme toimintaamme hiljattain myös Kymenlaakson suurempiin kaupunkeihin, ja saimme rekrytoitua mukaan pienen määrän huoltoliikkeen molemmista kaupungeista. Huoltoliikkeiden hankinta Kymenlaaksossa jatkuu, mutta Autohuoltaja on ottanut ensiaskeleensa Kouvolassa ja Kotkassa jo nyt ja Autohuoltaja.fi kilpailuttaa autokorjaamot ja huoltoliikkeet Kouvolan ja Kotkan seudulla.

Seinäjoen autokorjaamot

Seinäjoen seudulla mukana on jo seitsemän huoltoliikettä, ja rekrytointimme jatkuu edelleen. Palvelua Seinäjoella käyttävät laadukkaat ja tunnetut huoltoliikkeet, joten huollon kilpailutusta kannattaa jo nyt kokeilla! Autohuollon kilpailutus onnistuu Seinäjoella helposti ja ilmaiseksi Autohuoltaja.fi-palvelun avulla.

Joensuun seudun autohuollot

Joensuu on Autohuoltajan uusin toimialue. Joensuun huoltoliikkeitä tulee lisää jatkuvasti, ja palvelu alkaa käynnistyä myös Joensuussa. Autohuoltaja.fi-palvelu kilpailuttaa autohuollon Joensuussa sekä Hammaslahdella.

Kilpailuttamalla autosi huollon voit siis säästää aikaa ja rahaa jo 15 toimialueella! Jatkamme jatkuvasti uusien liikkeiden rekrytointia palvelun käyttäjiksi, ja palvelu tulee jatkossa palvelemaan sekä useampia kaupunkeja, että useamman huoltoliikkeen voimin. Toivomme, että Autohuoltaja on hyödyllinen juuri sinun huoltosi kilpailuttamisessa!

P.S. Jos tiedä joltakin toimialueeltamme hyvän huoltoliikkeen, jota ei näy listauksessa, vinkkaa se meille sivun alareunasta ja se saattaa löytyä Autohuoltajasta jo huomenna! :)


Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike