Huoltamoprofiili

Aukioloajat

 • Maanantai 07:30 - 18:00
 • Tiistai 07:30 - 18:00
 • Keskiviikko 07:30 - 18:00
 • Torstai 07:30 - 18:00
 • Perjantai 07:30 - 18:00
 • Lauantai 10:00 - 15:00
 • Delta Auto Turku

  Kilpailuta autokorjaamot tästä

  Täyden palvelun autotalo Delta Auto Oy myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-autoja lähes 30 toimipisteessään ympäri Suomen. Delta Bavaria myy ja huoltaa BMW-malleja. Olemme myös yksi maan suurimmista käytettyjen autojen myyjistä.

  Delta Auto tarjoaa merkkihuoltopalveluja useilla paikkakunnilla myös Chevrolet-, Opel- ja Saab-autoille. Voit kuitenkin tuoda autosi aina huoltoon Deltalle – oli sen merkki mikä tahansa.

  Lisäksi saat Deltasta muut autoiluun liittyvät palvelut, kuten autonvuokrauspalvelut sekä autorahoitus- ja -vakuutusasiat – kaikki kätevästi saman katon alta.

  Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta paikallista palvelua. Helmi-vaihtoauto-ohjelma ja huollon PlusPalvelu-konsepti ovat käytännön esimerkkejä siitä, kuinka haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.

  Delta-konsernin emoyhtiö Delta Motor Group Oy vastaa Kian- ja Mitsubishin-maahantuonnista. Avoimet työpaikat löydät myös konsernin sivuilta.

  Tykkää Delta Autosta Facebookissa, jossa tarjoamme sinulle mielenkiintoisia autoalan uutisia, kilpailuja ja etuja: www.facebook.com/DeltaAuto.

  Tervetuloa Delta Autoon!

  Valtuutukset

  Kia, Mazda, Mitsubishi,

  Erikoistumiset

  -

  Yhteystiedot

  Yritys: Delta Auto Turku

  Kotisivut:

  Puhelin: 020 740 8080

  Osoite: Rieskalähteentie 71, Turku 20300

  Kilpailuta autokorjaamot tästä

  Tietoja yrityksestä

  Perustettu: 1937

  Henkilöstömäärä: 560

  Y-tunnus: 0872076-6  Käyttäjien kokemukset

  • 22.10

   Holtsa antoi arvosanaksi tähteä.

   Sekä tarjottu hinta, että sovittu aikataulu piti 100%:sesti.
   Aion käyttää ko firmaa uudelleen Opel korjaamona

  • 22.10

   Hese antoi arvosanaksi tähteä.

   Auton huolto, siis jarrulevyjen ja -palojen sekä laakerin vaihto, suoritettiin onnistuneesti. Luvattua ilmoitusta auton kunnossa olosta ei koskaan tullut, vaan astelin huoltoon omatoimisesti kysymään tilannetta. Auton korjauspapereita etsittiin jonkin aikaa ja sitten laskun kirjoittamiseen tarjouksen mukaiseksi meni aikaa puolisen tuntia. Olen tyytyväineen korjauksen hintaan ja jarrut ainakin vielä toimivat hyvin.

  Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

  Ilmianna huoltoliike