Huoltamoprofiili

Aukioloajat

Autokorjaamo Special Service Finland Oy

Kilpailuta autokorjaamot tästä


Valtuutukset

-

Erikoistumiset

-

Yhteystiedot

Yritys: Autokorjaamo Special Service Finland Oy

Kotisivut:

Puhelin:

Tietoja yrityksestä

Perustettu:

Henkilöstömäärä:

Y-tunnus: 2378886-5Käyttäjien kokemukset

 • 10.08

  Rami antoi arvosanaksi tähteä.

  Hyvää palvelua saanut jo muutaman vuoden Teinilältä! Aina on oltu joustavia työaikojen suhteen ja auton saanut samana päivänä takaisin korjattuna. Katsastukset saatu myös aina hoidettua ja jos jotain ollut niin on korjattu viat. Ja ei pidä unohtaa Ismon työntekijöitä jotka olleet aina positiivisia ja sosiaalisia ainakin itseäni kohtaan ja juttua on lentänyt huollon aikanakin joten olen ollut todella tyytyväinen Ismon palveluun ja suosittelen muillekin Ismon korjaamoa!

 • 10.05

  Veikari antoi arvosanaksi tähteä.

  Erittäin hyvää asiakas palvelua, ammatti taitoista henkilökuntaa ja erittäin positiivinen kokemus jäi korjaamosta ja syy tähän on, että omistin Lexuksen jota millään mikään korjaamo ei edes Toyota centter jonka nyt viimeisenä luulisi ottavan niin ei ottanut jakopää hihnan vaihtoon mukamas niin vaikea tehdä, paitsi sitten kuulin tästä korjaamosta ja soitin ja omistaja otti mielellään työn vastaan ja melko nopealla aikataululla vielä työn alle. Ainut miinus tulee itseltänikin puhelimeen vastaamisesta, että melkein kannattaa käydä paikan päällä käymässä, toki syy siihen on varmasti kova kiire korjaamolla.

 • 28.05

  donhaka antoi arvosanaksi tähteä.

  Erittäin hyvää ammattiosaamista ja palvelua, erityisesti erikoisautoissa! Pieni miinus tulee siitä, ettei korjaamoa tavoita aina puhelimitse.

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike