Huoltamoprofiili

Aukioloajat

Pallon Rengas Oy

Kilpailuta autokorjaamot tästä


Valtuutukset

-

Erikoistumiset

-

Yhteystiedot

Yritys: Pallon Rengas Oy

Kotisivut:

Puhelin:

Osoite: , Lappeenranta

Kilpailuta autokorjaamot tästä

Tietoja yrityksestä

Perustettu:

Henkilöstömäärä:

Y-tunnus: 0623821-2Käyttäjien kokemukset

 • 02.03

  Talviliukastelija antoi arvosanaksi tähteä.

  Oma kokemukseni Pallon Renkaasta on seuraavanlainen.

  Ostin sieltä aikanaan kitkarenkaat, joiden väitettiin olevan uudet ja hinta oli sen mukainen. Kun renkaat kahden vuoden alkoivat tuntua ihmeen liukkailta, kävin niitä näyttämässä samassa liikkeessä. Kaveri ei muistanut niitä aikanaan myyneensä, joten kertoi niiden olevan jo seitsemän vuotta vanhat, jolloin pito on luonnollisesti ehtinyt heikentyä. Tämä johtuu kumin kovettumisesta, mutta lisäksi hän sanoi urasyvyyden olevan paljon pienempi kuin se todellisuudessa oli. mies siis puhui jo toista kertaa puuta heinää, toivoi tietysti minun heti ostavan toiset renkaat.

  Naapuriliikkeessä vahvistettiin, että heidänkin käsityksensä mukaan Pallon Rengas tapaa myydä ainakin pitkään säilytyksessä olleita renkaita aivan uusina. Otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, joka kehotti liikettä maksamaan minulle korvausta. Pallon Rengas totesi noin viisi vuotta varastossa olleiden renkaiden olevan täysin uuden veroiset, mikä kyllä kiistettiin muissa rengasliikkeissä.

  Vein asian Kuluttajariitalautakuntaan, josta tuli päätös että Pallon Renkaan tulisi maksaa minulle 30 % hinnasta takaisin. Puhelimessa firman pomo ilmaisi minulle hyvin suorasukaisesti, ettei aio maksaa mitään ja voin viedä asian käräjille jos siltä tuntuu. Summa oli sen verran pieni, ettei tuntunut.

  Mutta jos haluatte vastaavaa rumbaa välttää niin tuo liike kannattaa kyllä jättää pois laskuista rengasasioissa...

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike