Huoltamoprofiili

Aukioloajat

JK-Ajoneuvopalvelu

Kilpailuta autokorjaamot tästä


Valtuutukset

-

Erikoistumiset

-

Yhteystiedot

Yritys: JK-Ajoneuvopalvelu

Kotisivut:

Puhelin: 0408467677

Osoite: Hiilloskuja 5, Helsinki 00370

Kilpailuta autokorjaamot tästä

Tietoja yrityksestä

Perustettu:

Henkilöstömäärä:

Y-tunnus: 2240243-0Käyttäjien kokemukset

 • 22.04

  Ongelma- auto antoi arvosanaksi tähteä.

  Minun autoni oli tällainen moniongelmainen, joka piti saada katsastuskuntoon. Otin yhteyttä tähän liikkeeseen, jotta saisin korjattua yhden vian. Liike kuitenkin teki tarjouksen hoitaa kuntoon ne kaikki samalla kertaa ja teki kaiken minkä lupasi, ja vielä nopeammin kuin annettu aika- arvio. Hinta- laatusuhde kaikin puolin huippuluokkaa. Ja vertailun vuoksi: eräs toinen liike tarjosi pelkästään tuon yhden vian korjaamista ja hinta olisi ollut liki tuplat siitä, minkä maksoin tälle liikkeelle koko helahoidosta.

  En aio enää muualla käydä ja aivan varmasti suosittelen ystävillenikin.

 • 13.11

  Kaitsu antoi arvosanaksi tähteä.

  Homma toimii niin kuin piti ja aikataulu piti paikkansa, joka ei yleensä pidä renkaan vaihdossa+ kaksi vannetyötä vielä lisäksi. Suosittelen.

 • 28.10

  Asiakas antoi arvosanaksi tähteä.

  Halusin kokeilla muuta kuin merkkihuoltoa. Mutta kokemukseni oli huono: auton määräaikaishuollon jälkeen autossa ilmeni "outoa vemputusta". Kävin korjaamolla ja jotain "kiristettiin" ja samalla korjattiin yksi korjausta vaativa vika. No, autossa ilmeni rahinaa jonka jälkeen taas yhteys korjaamoon. Ilmeni, että kivi oli jäänyt hiertämään levyjarruun ja yksi ruuvi löysä edelliskerran jäljiltä kun vetoakselia oli pitänyt korjata.
  Tällä viimeisimmällä kerralla vaihdatin samalla renkaat, kun rengas piti irrottaa muutenkin. No, yksi renkaan pultti oli jäänyt kiinnittämättä kokonaan.

  Lopputulos: huolimatonta asian hoitamista eikä mitenkään tuu mieleen, että käyttäisin jatkossa.

 • 19.10

  Papparainen antoi arvosanaksi tähteä.

  Vanha arvelee löytäneensä todella hyvän pajan autonsa korjauttamiseen.

 • 17.10

  Petri antoi arvosanaksi tähteä.

  Mukavaa, asiantuntevaa ja ennenkaikkea edullista palvelua. Ei kannata 10-vuotiaan auton huollosta maksaa yli tuplahintoja kun homma hoituu halvemmallakin.

 • 16.10

  Janina antoi arvosanaksi tähteä.

  Hyvä palvelu, kaikki auton viat hoidettu nopeasti ja vaivattomasti. Suosittelen lämpimästi.

 • 08.10

  Eero antoi arvosanaksi tähteä.

  Kiitän hyvästä palvelusta :). Jarruremontti suoritetiin ammattitaidolla ja edullisesti, loppulasku oli sovittua pienempi, koska vain tarvittavat asiat korjattiin. Voin suositella tätä paikkaa muillekin.

 • 21.09

  Ukkosenpoika antoi arvosanaksi tähteä.

  Hinta kohdallaan ja piti sovitusta kiinni. Yksi lisätyö tuli vastaan josta soitti ja hoiti hienosti. Varmaan käyttää varaosa liikkeiden eikä auton maahantuojien tarvikkeita, mutta ne ovat yhtä laadukkaita ja useinmiten jopa samalta tehtaalta tulevia. Suosittelen kenelle tahansa uudemman taikka vanhemman auton käyttäjälle jos ei katso kalliita mainoksia ja kiiltäviä huoltotiloja edellytykseksi autonsa perushuoltoihin.

 • 10.09

  Sartsu antoi arvosanaksi tähteä.

  Teetin laajan huollon ja hinta oli se, joka etukäteen oli sovittu. Paikka on tosi rähjäisen oloinen, mutta tuntui asiantuntevalta. Autojen osat lienee Motonetistä, koska niitä muovipusseja näytti olevan.

  Harmikseni yksi ylimääräinen vika autosta löytyi, joskin sen sain kuulla vasta autoa noutaessani.

 • 01.09

  Autoilija antoi arvosanaksi tähteä.

  Erittäin hyvä palvelu ja hinnaltaan edullinen. Suosittelen lämpimästi!

 • 25.08

  Jarrunvaihtaja antoi arvosanaksi tähteä.

  Kaikki sujui niinkuin pitikin. Työt tehtiin sovitulla tavalla. Yhteydenpito sujui vaivattomasti ja hintakin piti paikkansa. Suosittelen !

 • 03.08

  Vanha auto antoi arvosanaksi tähteä.

  Huolto tehtiin sovitulla tavalla ja sovittuun hintaan. Hyvä asenne: pyrkimys korjata vialliset osat eikä vain vaihtaa uusiin. Hieman hankala löytää ja tilat sotkuiset, mutta auto tuli kuntoon sopivaan hintaan.

 • 16.06

  jaakko antoi arvosanaksi tähteä.

  Edullinen, nopea ja joustava huolto. Työt tehtiin nopeasti ja muutaman lisätyön lisääminenkin onnistui ongelmitta. Palvelu oli hyvää ja sain juuri mitä halusin. Voin suositella!

 • 14.06

  10000km vuodessa antoi arvosanaksi tähteä.

  Huolto valmistui odottaessa ja sai rauhassa katsoa auton alle. Hinta kohdallaan. Ei ole kahvitilaa, mutta en ollukkaan menossa kahville. Vaikea löytää (autoliikkeen takana). Tyypillinen matalan hintatason huoltamo ja hyvä palvelu. Suosittelen hintatietoiselle autoilijalle.

Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

Ilmianna huoltoliike