Huoltamoprofiili

Aukioloajat

 • Maanantai 07:00 - 17:00
 • Tiistai 07:00 - 17:00
 • Keskiviikko 07:00 - 17:00
 • Torstai 07:00 - 17:00
 • Perjantai 07:00 - 17:00
 • AD-Autokorjaamo Rengasmarket

  Kilpailuta autokorjaamot tästä

  AD-Autokorjaamo Rengasmarket

  Autosi alkuperäinen takuu säilyy

  Meillä asioidessasi uudenkin auton takuu säilyy ennallaan. Asiointi meillä on kaikin puolin turvallista ja luotettavaa. Käsitys siitä, että auton takuu säilyisi vain autokauppojen merkkikorjaamoissa on vanhentunut. Lainsäädäntö on varmistanut sen, että auton omistaja voi itse valita missä huollattaa autonsa ilman, että takuun voimassa pysymiselle aiheutuu minkäänlaista riskiä. AD-Autokorjaamo Rengasmarket on valtuutettu AD-Autokorjaamo ja siksi hyvä ja edullinen vaihtoehto autokauppojen merkkikorjaamoille. AD jatkaa auton matkaa!

  Valtuutukset

  -

  Erikoistumiset

  Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daihatsu, Datsun, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Land Rover, Land-Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mercedes-Benz, Mini, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Subary, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

  Yhteystiedot

  Yritys: AD-Autokorjaamo Rengasmarket

  Kotisivut:

  Puhelin: 0400600660

  Osoite: , Helsinki 00760

  Kilpailuta autokorjaamot tästä

  Tietoja yrityksestä

  Perustettu: 2010

  Henkilöstömäärä: 3

  Y-tunnus: 2423542-9  Käyttäjien kokemukset

  • 10.12

   liisa antoi arvosanaksi tähteä.

   Pätevää palvelua, kaikki meni niinkuin oli sovittukin.

  • 31.08

   Vili antoi arvosanaksi tähteä.

   Asiakaspalvelu oli asiantunteva ja huolto sujui ongelmitta saman päivän aikana kuten luvattu ja etukäteen arvioituun hintaan. Ainoa puute käsijarrussa: Ilmoittivat tarkistaneensa sen vuosihuolto-ohjelman mukaisesti, mutta oli yhtä löysä kuin ennenkin.

  • 25.07

   Jari-Pekka Bettler antoi arvosanaksi tähteä.

   Auto (MB) tuli kuntoon nopealla varoitusajalla ja perheemme matka kesämökille onnistui. Loistavaa asiakaspalvelua ja joustavuutta, kohtuulliseen hintaan!

  • 20.07

   Puhast antoi arvosanaksi tähteä.

   Määräaikaishuolto. Liikkeen tarjouksen mukainen. Edullisin, eikä mitään ikäviä yllätyksiä. Aamulla vein ja muutaman tunnin päästä sai noutaa. 5/5.

  • 19.07

   Jussi Kol antoi arvosanaksi tähteä.

   Jopa vaimoni ymmärsi mitä autolle oli huollossa tehty. Todella selkeä ja hyvä asiakaspalvelu. Suosittelemme ja varmasti tulemme käymään uudelleen.

  • 14.06

   Sami K antoi arvosanaksi tähteä.

   Paljon kuullut tästä firmasta hyvää. Päätin kokeilla itsekkin. Asiakaspalvelu voisi antaa 6 lähteä mutta ei ollut. Huolto käytiin niin perusteellisesti läpi että ihan ihmetytti. Varausta en ollut tehnyt edes minkää tällaisen palvelun kautta vaan ihan soittamalla. Jäi todella hyvä fiilis tästä. Kiitos. Suosittelen

  Voit auttaa Autohuoltajaa laajentumaan alueellesi ilmiantamalla paikallisen laadukkaan huoltoliikkeen meille!

  Ilmianna huoltoliike